Ma: 2024. július 22. hétfő - Magdolna napja
Jelenleg a hatodik óra van. Kicsengetés: 12:45-kor
2018-06-26

Településünk elődje, Báté 700 éves. Ennek a jeles évfordulónak a kapcsán született az ötlet, hogy gyűjtsük össze egy csokorra valót a város régi és mai értékeiből, érdekességeiből, és mutassuk be ezeket a gyerekek által feldolgozott formában.

2018-06-13

4. b osztály
Projekt neve: BÁTÉMA - 2018.04.09.- 04.13.

2018-06-12

„Az érzés, hogy nem jön vissza többé… a könnyek, melyek hiába születnek, az emberek, kik örökké szeretnek, a szívek, melyek soha nem feledték, a szívek, melyek egykor még őt szerették, az elmúlás, az elmúlás az, mely mindenről tehet… az is, melyet elűzni végleg nem lehet..."

Intézményünk diáksága és felnőtt dolgozói egy közösségként mély fájdalommal vette tudomásul, hogy tizedikes diákunk FÖLDESI LEVENTE nincs többé.

Szorgalmas, tehetséges, kiváló tanuló és sportoló, tisztelettudó diák volt. Az iskola egyik rádiósa, hangosító diákja, akit diáktársai és pedagógusai is szerettek, tiszteltek.

Mindig emlékezni fogunk rá.

2018-05-28

Május 24-én egy hosszú út végéhez érkeztek az iskolánk ’READ in Europe’ Erasmus+ projektjében résztvevő diákok és pedagógusok, hiszen az elmúlt három év munkájának mintegy megkoronázásaként a hazai közönségnek is előadtákazt a színdarabot, ami a hat ország három éves együttműködésének a gyümölcse.

2018-05-24

Alsós programok: fordított óra, sorversenyek, bolhapiac, aszfaltrajz verseny

Felsős programok: sport versenyek, bolhapiac, Kahoot! championship, aszfaltrajz verseny, vízipisztoly csata

Gimis programok: casino, foci bajnokság, vízipisztoly csata

 

2018-05-08
Hírarchívum

Telefonos elérhetőségeink megváltoztak! Az új elérhetőségeinket a csatolmányban találják.

 

20/2012. (VIII. 31.) EMMI rendelet a nevelési-oktatási intézmények működéséről és a köznevelési intézmények névhasználatáról 182/A. § (1) és (2) bekezdése alapjánaz Érdi Tankerületi Központ százhalombattai általános iskolái tájékoztatót szerveznek a hit- és erkölcstan oktatásával kapcsolatosan.

A nyomtatvány itt található!

Kedves Diákok!
Ebben a tanévben csatlakozunk a „Pontvelem.hu” elemgyűjtő versenyéhez.
Kérem, hogy gyermekeik hajának ellenőrzésére fokozott figyelmet fordítsanak.  A vizsgálatot mindenhajmosás és szárítás után végezzék el!


alsó és felső tagozat részére
Az oldal készült 2013-ban.