Ma: 2020. július 04. szombat - Ulrik napja
Jelenleg nincs tanítás!
Egészséghét: plusz, kalóriák: mínusz
2013-12-13
Nagyon vártuk az idei egészséghetet, mert ezekre a napokra a felnőttek sok érdekes programot szerveznek a diákoknak. A mi osztályunkban kalóriaégető versenyre is benevezett majdnem minden tanuló.
Legtöbben először a Leg Magic nevű gépen erősítettük egy kicsit a lábizmainkat, több pohárral megittunk a gyümölcslevekből, amiket Kriszti néni facsart, ezután belevágtunk a „lépcsőzőgépen” a gyaloglásba. Számoltuk az eredményeinket, összesítettük a helyben megtett kilométerek számát. Az egészséges és ízletes kóstolók után szükségünk is volt egy kis mozgásra. Persze csak azoknak, akiknek az ugrálóvárak meghódítása után maradt erejük pár lépésre…

„Legmesszebbre” Domak Kevin osztálytársunk jutott, akinek az elégetett kalóriák átszámítása után 4004 méter lett az eredménye. A nyomában Máté Szabi járt, és a lányok is kitettek magukért. Boruzs Fruzsi apró lépteivel a harmadik helyre „gyalogolt be”, őt követte Bessenyei Blanka és Tari Petra. A célban aszalt gyümölcsökből összeállított kis csomagból meríthettek újabb energiát a legügyesebbek.

Jó móka volt, jövőre folytatjuk! Amíg elérkezik a következő egészséghét, addig az udvaron szaladgálva próbálunk naponta megtenni sok-sok lépést.
3. a osztály
Képtár:
Az oldal készült 2013-ban.