Ma: 2020. július 04. szombat - Ulrik napja
Jelenleg nincs tanítás!
Köszönetnyilvánítás az Alapítványi Bál sikeréért
2013-02-22
Tisztelt Alapítvány!
Tisztelt Szülők és Kollégák!
A 2013. február 16-án megtartott ’Retro Party’ címmel ellátott Szülők és Pedagógusok által szervezett bál a gyermekeink érdekében történő összefogás egyik legszebb példája volt iskolánk és az Alapítvány közös történetében.
Bár a szervezés során sok probléma merült fel, a jó szándék, a nemes cél érdekében tett erőfeszítések minden nehézséget elsimítottak. A büfé szorgalmas, figyelmes szervezete, a csodálatos, vendégszerető és korhű dekoráció, az udvariasan tálalt, ízletes vacsora, a kiváló zenekar, a diákjaink, a szülők, pedagógusok és vendégszereplők által előadott szívből nagyszerű műsor, a ruhatár, a takarítás, az ügyelet, mind azt mutatta, hogy minden szervező-rendező szívvel-lélekkel azon dolgozik, hogy felejthetetlen, szép estét adjon a megjelenőknek.

Sokan már szinte ismerősként térnek vissza, hiszen évek óta megtapasztalták az Aranykapu Alapítvány báljainak vendégszerető vidám, fergeteges, talán a mindennapok gondjait feledtető hangulatát.

Ezúton fejezem ki köszönetem az Aranykapu Alapítvány Kuratóriumának, az Arany János Iskola Szülői Munkaközösségének és minden a szervezésben és lebonyolításban résztvevő szülőnek, kollégámnak és diáknak.

Köszönöm a Bál támogatóinak: szülőknek, diákjainknak, pedagógusoknak, kis-és nagyvállalkozóknak a szponzori segítséget. A Bál bevétele hozzá járul ahhoz, hogy nagyon sok kis- és nagydiákunk juthat el tanulmányi-, művészeti- és sportversenyekre, tanulmányi kirándulásokra, kaphatnak év végi jutalomkönyvet, stb.

Mindezt sikerült úgy megvalósítanunk, hogy közben jól éreztük magunkat, egy felejthetetlen hangulatú estét töltöttünk együtt.

Az Arany János Iskola diákjainak nevében KÖSZÖNÖM!

dr. Horváthné dr. Hidegh Anikó
igazgató
Az oldal készült 2013-ban.