Ma: 2020. július 04. szombat - Ulrik napja
Jelenleg nincs tanítás!
Nagycsoportos óvodások farsangoltak az Aranyban
2013-02-20
Ismét kinyitottuk az „Aranykapu”-t február 14-én. A nagycsoportos óvodásokat és az érdeklődő szülőket farsangi mulatságra vártuk iskolánk tornatermébe.
Évek óta hagyomány már, hogy több alkalommal várjuk különböző foglalkozásokra, tevékenységekre, intézményünkkel való ismerkedésre azokat a nagycsoportos óvodásokat, akik szeptemberben veszik először hátukra az iskolatáskát. Idén először a farsangi díszekbe öltöztetett tornatermünkben fogadtuk a hozzánk látogatókat.

Idősebb diákjaink hercegi párnak és udvari bolondnak öltözve szórakoztatták jelenetükkel a közönséget. A második évfolyamosok a kis teknősök táncát járták el, illetve ördögök, boszorkányok jelmezébe bújva varázsoltak karneváli hangulatot az alkalmi „színpadra”.

Műsorunk után a jelen lévők megismerkedhettek a következő tanévben az első osztályosokat váró tanító nénikkel, akik kézműves foglalkozást is vezettek. Az óvodások farsangi kellékeket, szemüvegeket, álarcokat, sapkákat készíthettek maguknak a felnőttek segítségével.

Az „Aranykapu” nyitva marad a leendő első osztályosok számára. Legközelebb mesékkel és bábjátékkal (február 21.), majd tavaszköszöntő muzsikákkal és táncokkal (február 26.) várunk mindenkit szeretettel.

Kovácsné Rumpler Erzsébet
igazgatóhelyettes
Képtár:
Az oldal készült 2013-ban.