Ma: 2020. május 25. hétfő - Orbán napja
Jelenleg nincs tanítás! Becsengetés: 07:15-kor
Tájékoztató a felvételi eljárás menetéről 4. évfolyamosoknak
2013-01-30

Az eredmények közzététele, a felvételi eljárás további menete
Az írásbeli vizsga eredményéről a vizsgát szervező középfokú iskola 2013. február 07-ig közvetlenül tájékoztatja a vizsgázókat: az ADAFOR programmal előállított, a vizsga részletes eredményeit tartalmazó, az iskola bélyegzőjével és az igazgató vagy az általa kijelölt személy aláírásával hitelesített Értékelő lapot minden tanulónak átadja (február 1. (péntek), 8,00-14,30; február 4. (hétfő), 8,00-16,00). A tanuló az Értékelő lap tartalmának ismeretében nyújtja be jelentkezési lapját, adatlapját, és vesz részt az általános felvételi eljárásban.

A nyolc évfolyamos gimnáziumokba való jelentkezés (4. évfolyam) esetén a tanuló jelentkezését a központilag kiadott jelentkezési lapon közvetlenül is megküldheti a kiválasztott gimnázium részére. Ezzel egyidejűleg a tanulói adatlapot is közvetlenül küldheti meg a Felvételi Központnak ajánlott postai küldeményként. (Felvételi Központ, 9001. Győr Pf. 694.)

A jelentkezési lapok és adatlapok megtalálhatók az Oktatási Hivatal honlapján (www.oktatas.hu) az „Adatlapcsomag az egyénileg jelentkezők számára” cím alatt.

Gimnáziumunk felvételi tájékoztatója 2013/2014-es tanévre tartalmazza az induló tagozataink kódját, az iskolai tanulmányi eredmények és központi felvételi figyelembevételének módját, és a vizsgák további menetét.

A jelentkezési lapok és a tanulói adatlapok megküldésének határideje:
2013. február 15.

A középfokú iskola felvételi tájékoztatójában megkövetelheti az Értékelő lap másolatának a jelentkezési laphoz történő csatolását.
Ebben az esetben az Értékelő lap másolatban csatolható, hitelesítése – az Értékelő lapot kiállító iskola által – nem kötelező. Az eredeti Értékelő lap a jelentkezőnél maradhat.

A felvételihez sok sikert kívánok!

dr. Horváthné dr. Hidegh Anikó
igazgató

Százhalombatta, 2013. január 29.
Az oldal készült 2013-ban.