Ma: 2019. április 22. hétfő - Csilla, Noémi napja
Jelenleg az első óra van. Kicsengetés: 07:50-kor
Fényesen csillogó érem az "Aranyos kézis lányoknak."
2018-04-10

A Suli Kézilabda Utánpótlás Programot az ÉRD női kézilabdaklub hozta létre. Céljuk a játék és a szabályok megismertetése, megszerettetése. Ebben a tanévben 1800 diák vett részt a programban, köztük iskolánk harmadikosai. A lányok, akiknek a munkáját Őri Cecília utánpótlásedző irányította, ezeket a beszámolókat írták a torna után…

Cser Roxána 3.b
2018. március 21-én délben indultunk az iskolából Érdre. A mérkőzések egy órakor kezdődtek, 24 csapat játszott. Mi az „AranyBatta” nevet választottuk. A hétből öt meccset megnyertünk. Bejutottunk a döntőbe, de azt sajnos elveszítettük, így második helyezést értünk el. Az eredményhirdetéskor ezüstérmet és könyvjelzőt kaptunk. Ezután aláírásokat gyűjtöttünk az érdi kézilabdás lányoktól. Hat óra körül indultunk haza. Én nagyon jól éreztem magam.

Hornyák Rege 3.b
Tegnap a SKUP Kupára mentünk a kézilabdacsapattal. Az utazás alatt már mindenki nagyon izgult. Az ÉRD Aréna volt a helyszín, ami nagy és szép. Hét meccset játszottunk, én egy fordulóban szerepeltem.
A csapatunk ezüstérmet nyert. Barbara néni (Farkas Barbara testnevelő) mindenkit nagyon megdicsért, én is jól játszottam az első meccsen. Azt hiszem, ez volt a legnagyobb kaland az életemben.

Reinitz Laura 3.b
Szerdán autóbusszal indultunk az ÉRD Arénába kézilabdamérkőzésre. Összesen 24 csapat indult, mindenki hét meccset játszott. A végén mi mérkőztünk a Ligeti Gyémántokkal az első helyért. Másodikok lettünk. Nagyon jól éreztük magunkat. 

Kép forrása: handballerd.hu   

Az oldal készült 2013-ban.