Ma: 2017. november 21. kedd - Olivér napja
Jelenleg nincs tanítás!
Safenetizens Erasmus+ projekttalálkozó Olaszországban
2017-10-26
Az új tanévet az idegen nyelvi munkaközösség egy megnyert pályázat örömhírével indíthatta: az öt országot magába foglaló projekt címe és célkitűzése a biztonságos internethasználat, a biztonságos digitális állampolgárság kialakítása a gimnazista diákok együttműködésével.
Október hónapban került sor az első személyes találkozóra a résztvevő országok között. Iskolánk két pedagógusa utazott az olaszországi Civitavecchiába, hogy részleteiben is kidolgozzák a projekt első évének feladatait és egyeztessék a diákcserék időpontjait; a diákok által elvégzendő szükséges tevékenységeket. A három napos találkozó során a szakmai egyeztetéseken túl alkalmunk nyílt a partnerek megismerésére, az olasz iskola felfedezésére, találkozhattunk a projektben résztvevő olasz diákokkal. Betekintést nyertünk mindennapjaikba; tanóráikon módszertani ötleteket gyűjthettünk, melyeket mindennapi tanításunkban alkalmazhatunk. A városban tett rövid séta során megbizonyosodhattunk arról, hogy az idelátogató diákjaink kulturális élményekkel is gazdagodhatnak.

Az olasz partnerek meleg fogadása megalapozta a két éves együttműködés sikerét.  Bízunk benne, hogy iskolánk tanulói hasznos tapasztalatokra, csakúgy, mint életre szóló élményekre tehetnek majd szert mindeközben.
Ötvös Zita Mária
Képtár:
NOV.
21
Simonyi Zsigmond Helyesírási Verseny iskolai forduló
NOV.
23
14:00: Bolyai angol verseny 8. évf. I. forduló
NOV.
24
Nonstopsport
NOV.
25
Bolyai Természettudományi Csapatverseny nevezési határideje
NOV.
27
Egészség napok - program külön forgatókönyv szerint
NOV.
28
Egészség napok - program külön forgatókönyv szerint
NOV.
28
16:00: Tagozati értekezletek minden tagozaton
NOV.
28
Adventi játszóház az SNI tagozaton
NOV.
29
Egészség napok - program külön forgatókönyv szerint
NOV.
29
Szárazelemek gyűjtése és leadása, zöld folyosó
NOV.
30
Egészség napok - program külön forgatókönyv szerint
JÚN.
15
A tanév utolsó napja
Az oldal készült 2013-ban.