Ma: 2018. február 21. szerda - Eleonóra napja
Jelenleg nincs tanítás! Becsengetés: 07:15-kor
Safenetizens Erasmus+ projekttalálkozó Olaszországban
2017-10-26
Az új tanévet az idegen nyelvi munkaközösség egy megnyert pályázat örömhírével indíthatta: az öt országot magába foglaló projekt címe és célkitűzése a biztonságos internethasználat, a biztonságos digitális állampolgárság kialakítása a gimnazista diákok együttműködésével.
Október hónapban került sor az első személyes találkozóra a résztvevő országok között. Iskolánk két pedagógusa utazott az olaszországi Civitavecchiába, hogy részleteiben is kidolgozzák a projekt első évének feladatait és egyeztessék a diákcserék időpontjait; a diákok által elvégzendő szükséges tevékenységeket. A három napos találkozó során a szakmai egyeztetéseken túl alkalmunk nyílt a partnerek megismerésére, az olasz iskola felfedezésére, találkozhattunk a projektben résztvevő olasz diákokkal. Betekintést nyertünk mindennapjaikba; tanóráikon módszertani ötleteket gyűjthettünk, melyeket mindennapi tanításunkban alkalmazhatunk. A városban tett rövid séta során megbizonyosodhattunk arról, hogy az idelátogató diákjaink kulturális élményekkel is gazdagodhatnak.

Az olasz partnerek meleg fogadása megalapozta a két éves együttműködés sikerét.  Bízunk benne, hogy iskolánk tanulói hasznos tapasztalatokra, csakúgy, mint életre szóló élményekre tehetnek majd szert mindeközben.
Ötvös Zita Mária
Képtár:
FEBR.
21
Pangea matematika verseny, iskolai forduló
FEBR.
22
Pangea matematika verseny, iskolai forduló
FEBR.
22
Szóbeli felvételik a gimnáziumi tagozaton
FEBR.
22
Beiskolázási szünet - gimnázium
FEBR.
22
16:30: Nyitva van az Aranykapu elsős beiskolázási program 2. alkalom - A mi iskolánk: Zenebona, játékos angol + informatika
FEBR.
23
Pangea matematika verseny, iskolai forduló
FEBR.
23
Szóbeli felvételik a gimnáziumi tagozaton
FEBR.
23
Beiskolázási szünet - gimnázium
FEBR.
23
ARANY PÁLYÁZATOK leadási határideje
FEBR.
23
Beiskolázási szünet - általános iskola alsó, felső, SNI-T, RAK - Ajándékkészítés az április első osztályos beiratkozásra
FEBR.
25
Kommunista diktatúra áldozatainak emléknapja
FEBR.
27
Aranyos Percek - kulturális bemutató ovisoknak az Arany Napok rendezvénysorozat keretében
FEBR.
28
14:00: Szárazelemek gyűjtése és leadása , zöld folyosó
JÚN.
15
A tanév utolsó napja
Az oldal készült 2013-ban.