Ma: 2018. október 22. hétfő - Előd napja
Jelenleg nincs tanítás! Becsengetés: 07:15-kor
Százhalombattai diákok tettek látogatást a Készenléti Rendőrségen
2017-11-13
A rendvédelmi pályával kapcsolatos ismeretek bővítése volt a célja az Érdi Rendőrkapitányság által szervezett nyílt napnak Budapesten.
Az Érdi Rendőrkapitányság 2017. november 9-én a százhalombattai Arany János Általános Iskola és Gimnázium diákjai számára megrendezett programján a szervezet tevékenysége iránt érdeklődők bepillanthattak a Készenléti Rendőrség életébe, valamint a határvadász-képzés nyújtotta lehetőségekről is tájékozódhattak.

Az eseményen résztvevők felvilágosítást kaptak a rendőri hivatáshoz vezető továbbtanulási lehetőségekről és a Készenléti Rendőrség Lovas Alosztály főállatorvosa, dr. Garamvölgyi Mónika r. alezredes által megismerhették a lovasrendőrök munkáját is.  

A nyílt nap alkalmat teremtett rá, hogy az érdeklődők a rendőrség munkatársai által a szakmai bemutatók révén testközelből is megismerkedjenek a rendészeti szakma elsajátításának lehetőségeivel.

A rendőrök valamennyi kérdésre készségesen válaszoltak, azon diákok pedig, akik határozott elképzeléssel érkeztek a pályaorientációs napra, tájékoztató egységcsomagot vehettek át a rendőrség munkatársaitól.

Forrás: www.police.hu
Képtár:
Az oldal készült 2013-ban.